GRAVIDITETSVECKA 15 & FRÅGESTUND

5 mars, 2017

Nu har vi bytt vecka och gått in i vecka 15! Jag tänkte spela in en video till #3 på G (vår gravidserie) där jag tänkte köra en frågestund, så har du en fråga? -VÅGA FRÅGA!

Mående
Jag har mått bra i en vecka i alla fall, kanske två till och med. Där jag inte haft något illamående på morgon och dagar. Det har varit så sjukt skönt! Men idag så har jag mått illa igen.. Har även fått en del hormonell huvudvärk, det vill säga att inga värktabletter hjälper och det känns ungefär som att vara mega bakfull. Huvudet dunkar sjukt hårt och högt, speciellt vid ansträngning.

Magen
Blir sjukt stor om magen speciellt på kvällarna. Jag kollade på en bild från när jag var gravid med Ines, jag hade liiiite mindre mage än vad jag har på bilden när jag var i vecka 20 med henne. Alltså fem veckor före än vad jag är nu. Jag har känt nått mysko fladder och liten knuff då och då, men jag kan inte med hundra procent säga om det är bebisen eller en fjärt som åker förbi, haha!
Jag frågade även efter tips på appar likt denna, baby photo, som jag använt till bilden under och fått flera tips som jag inte hunnit undersöka än. Jag försökte köpa så stämpeln skulle försvinna från fotot men det funkade inte, haha.

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

tio + tretton =