God morgon!

3 maj, 2012

Vad glad jag blir! Sett att jag fått några nya följare på bloglovin!
Vad spännande! Ni får gärna berätta vilka ni är!
Och jag gör gärna bloglovin byten då jag är hemma med graviditetspenning!
Skönt att sitta i solen med lilla datorn och läsa bloggar!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sara H 5 maj, 2012 at 21:31

  hej!
  Jag är en av de nya följarna! 🙂
  Älskar att följa gravidbloggar och sen när bebisen är född också förstås. Att få se hur bebisen utvecklas. Tycker det är helt fantastiskt hur snabbt det egentligen går. Jag är mammaledig till min son, Emil. Han är född den 24 november 2010 så han blir snart 1 1/2 år! Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. Passa på att njuta av magen nu den här sista tiden för du kommer trots allt att sakna den. 🙂 Sen ska du passa på att njuta så mycket du bara kan av den lilla bebisen också. Det är väldigt kort period som bebisen är en bebis. 🙂
  Du har en helt underbar tid framför dig!
  Oj.. jag spårade visst.. hade bara tänkt visa att jag var en av de nya följarna. 🙂

  Ha det bra!

 • Leave a Reply

  fyra × 5 =