GLÄDJE FÖRE SNYGGHET

28 maj, 2019

I lördags var vi på min mosters 50års fest! Hon hade satt upp två stora partytält på gården där de bor. Det serverades kallskuret och marängtårta till efterrätt. Det var en super trevlig och rolig kväll med skratt, sång och tal.
Dagen efter var dock inte lika rolig då jag kan ha råkat stannat uppe lite väl länge och alltså inte fick så många timmars sömn. Vi sov kvar hos min moster, jag och Krille. Och dagen efter skulle vi ha kompis kalas för Alfons i en lokal för totalt 14 barn. Men det gick bra också, Krille är ju en sådan himla lekfarbror så det flöt på väldigt smärtfritt, haha.

En väldigt glad bild på mig och 50åringen.
Jag tycker bilden är gräslig på mig men den utstrålar glädje. Glädje går före snygghet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − nio =