Galapremiär för Bajsfilmen

8 februari, 2016

Söndagens stora happening var att vi var bjudna till galapremiären av Bajsfilmen! Det var Loppi som bjöd in oss.
Som Alfons längtat. Den började förs på eftermiddagen, så han tjatade ta mig tusan heeeela dagen om när vi skulle gå på bion, haha.
När jag gick igenom kameran så insåg jag att jag inte hade några bilder. Jag filmade dock mycket från galapremiären på Snapchat. Jag kommer börja använda samma koncept som när jag filmar på snap, fast till youtube. Så följ mig gärna på youtube!
Det var uppdukat med festis och chokladbollar när vi kom dit. Jag frågade Alfons om han trodde att det var bajsbollar istället. Men det trodde han inte, haha.
Jag var där själv med båda barnen. Det gick bra, men det blir dubbelt så mycket att hålla reda på. Inte bara barn utan ytterkläder, goodiebags osv.
Det var väldigt mycket folk och Ines ville gärna gå själv. Vilket hon fick göra till viss del, hon är då inte blyg. Vart det trångt eller lite läskigt kunde hon ta ta tag i närmsta hand för att hålla balansen eller stötta sig.
Ines är en van bio bebis. Eller ja, hon är ingen bebis längre 😉 Men Ines har fått hänga med på bio sedan hon var en liten plutt. Och Alfons har gått på bio sedan han var 2,5 år.

Bajsfilmens handling;
Dolores och Gunellen är väldigt olika. Ändå är de bästa vänner och bor tillsammans.
En dag bestämmer sig Gunellen för att resa ut i världen. Dolores vill inte vara kvar själv, så för att Gunellen ska stanna kvar berättar hon allt hon vet om hår, bajs, döden, livet och kärleken. Men allt det här kanske bara gör Gunellen ännu mer nyfiken på att resa ut i världen?

Det var inte så mycket bajs som en kan tro utifrån titeln. Men det var en väldigt bra film rent utbildningsmässigt tycker jag. De tittade närmre och förklarade olika saker och så vidare. Alfons tyckte filmen var bra, men det var inget roligt när det handlade om döden. Alltså han menar att det inte var skratt roligt. Inte att det var en tråkig del. Filmen var 45 minuter vilket är bra för barn med kryp i benen. Och vad är väl en bio utan spillda popcorn? Hela två gånger, innan filmen ens startat lyckades Alfons tappa hela kartongen på golvet, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × 5 =