Funderar på att sluta blogga

8 januari, 2016

Jag funderar på att sluta blogga. Eller åtminstone dra ner på det. Vad tycker du?
Jag känner så här.
Jag har bloggat i totalt 9 år. Jag känner ett väldans driv av att utveckla mig själv och mitt bloggande.
Så. Jag känner inte drivet av att blogga varje dag. Jag satsar på instagram och känner nu en väldigt stor eld, ungefär lika stor som en majbrasa, att kicka och driva igång en aktiv youtube kanal.
Då blir det automatiskt inte lika mycket eld kvar till bloggen, i rent textformat alltså. Det känns som att jag ofta får dubbelposta om jag vill blogga. Det känns inte roligt. Dessutom gillar jag mer att kunna göra live grejer än att sitta och retuscha bilder och sitta och dela sitt blogginlägg i en miljon grupper på facebook. Där de flesta faktiskt stängt av aviseringarna ifrån ändå, haha, så ingen ser ens att jag spridit mitt inlägg.
Nä. Jag gillar äkta grejer. Så ja. Men ni kommer nog inte märka så stor skillnad tror jag! Jag kommer fortfarande blogga och ladda upp klippen från youtube här också.

Men så undrar jag; föredrar du video eller text?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna Voltaire 9 januari, 2016 at 15:34

  Jag tycker att bloggen och Insta kompletterar varandra. Jag skriver väldigt långa texter om olika saker. Barnen, världen, min ständiga kamp med maken och så vidare. På Insta visar jag min vardag på ett kort sätt….

 • Reply Jenny 9 januari, 2016 at 11:04

  Jag tycker att du ska köra på videoklipp 🙂 älskar att följa din familj i vardagen mera sånt:):)

 • Reply OLIVIA | 17,7 årig tjej i medievärlden 9 januari, 2016 at 01:01

  Nej, sluta inte!

 • Reply Eva 8 januari, 2016 at 17:37

  Hej!

  Förstår dig att drivet blir mindre om du bloggat i 9 år, men du e verkligen suktig på att skriva ska du veta! 🙂
  Din blogg var den förata bloggen jag läst och fasnade för den verkligen! Du är så genuin och öppen och bjuder verkligen både på dig själv o ditt liv och det har varit jätte kul att följa me och läsa om din/er vardag! 🙂 Så sluta snälla inte med att skriva helt, för man märker att de e nått du verkligen gillar och du e bra på de 🙂

  Många kramar och hälsingar från ett kallt Finland! <3

 • Reply en chic mammas bekännelser 8 januari, 2016 at 13:50

  jag älskar youtube och har börjat satsa mer och mer på de 🙂

 • Leave a Reply

  2 × 2 =