FRAMME I KARLSTAD

25 mars, 2017

I morse packade vi ihop kidsen och monterade sista bilstolen och styrde bilen mot Karlstad!
Helt magiskt så klarade vi oss utan kräkor på den ca 3 timmars långa bilresan, det kändes fantastiskt, haha! Jag hade preppat med ombyten, våtservetter, plastpåsar till kräkiga kläder och så vidare. Så självklart när vi är beredda så händer inget. Men jag ska absolut inte klaga över att ingen kräktes, haha. Jag lyckades till och med parkera i ett trångt parkeringshus utan att repa min eller någon annans bil, så det känns ju verkligen som en bra dag.
Efter att ha halv sprungit till (jag höll på att kissa på mig) och checkat in på Solsta hotell som vi bor hos gav vi oss ut på stan för att kolla läget och jaga rätt på mat!

Vi bor riktigt bra här! Mitt i stan, verkligen mitt i smeten bor vi. Det var många fler sängar än jag vågat räkna med. Vi har en dubbelsäng, en enkelsäng och en resesäng. Generöst värre! En gång när vi bokade hotell i Stockholm hade vi endast en dubbelsäng till alla oss fyra.. det var trångt, haha! Ringde såklart och ifrågasatte och de sa bara att barn under 5år delar säng med föräldrarna.. Hur som helst, det är en slags hemtrevlig känsla över hotellet här i korridorerna och så vidare.


Vi strosade omkring en sväng i Karlstad


Skojigt att hänga i mamma & pappas händer medan vi går

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hedda Söderberg 26 mars, 2017 at 17:09

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  • Leave a Reply

    tjugo − nitton =