FÖRSTA LÖPSTEGEN

11 april, 2018

Tog en promenad kombinerad med första löpstegen sedan förlossningen! Eller ja sedan innan jag vart gravid egentligen. Tror halva byn hört mig stampa o flåsa omkring här ute, haha! Jag tog det väldigt lugnt dock. Sprang en liten bit, gick, sprang en liten bit, gick och så vidare. Jag kommer ta det väldigt lugnt i början för att försöka känna efter hur det känns i kroppen. Inte skynda mig in i något som kroppen inte är redo för ännu. Sen har jag inte flåset kvar för att kunna löpa på heller, haha!
Jag älskar att springa lopp, speciellt spex lopp som color run och color obstacle run när det är massa hoppborgar och liknande, men då blir jag lite lat! De loppen springer jag för att det är kul, inte för att prestera. Så då blir inte träningen så motiverande heller. Om jag däremot ska springa Tjejmilen så blir det mer prestation, tävling mot sig själv, då blir jag mer peppad att utmana mig själv och lägga mer kraft på en vanlig runda hemma liksom.
MEN jag har fan inga bra skor just nu. Inga löparskor alls.. Inga bra hörlurar heller längre. Måste ta och skaffa detta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replytjugo − fem =