Första inspelningsdagen med kanal 5

15 oktober, 2015

Herre min je vilken dag det har varit! Så himla kul, verkligen. Teamet kan vara några av de bästa, på riktigt. Jag säger inte bara så för att jag måste dras med dom hela helgen 😉 haha! Nä men dom verkar härliga hela bunten!
Jag är faktiskt helt slut, och jag får inte berätta så mycket om det hela ännu. Så jag visar lite bilder från dagen i stället 🙂 Och jag vill passa på att säga att jag inte kommer ha tid att blogga under dagarna någonting nu då vi kommer spela in från morgon till kväll hela helgen. Så vill du hänga med, följ mig på instagram om du inte redan gör det! Puss!

Kidsen var ivriga på att det skulle komma folk ”från mammas jobb” som vi säger till Alfons, det blir lättast att förklara så. Skulle kika i dörrhålet om dom kom någon gång. När han följer med mig på bloggrejer eller att vi får hem prylar till honom så säger jag att det är från mitt jobb. Jag tror han har ett hyfsat hum om vad mitt jobb är. Något kul där man får träffa både bananer i pyjamas och svampbob fyrkant i alla fall, haha.

För att fördriva tiden lite innan filmteamet kom så lekte vi med gå vagnen, Ines skjutsade Alfons fram och tillbaka i hallen.

Äntligen så kom dom och alla spännande grejer åkte fram! Alfons var väldans nyfiken och ville gärna slänga en getöga på vad som hände, haha.

Sen var det dags att filma! Ines sov och Alfons var inne i sovrummet med två från teamet och läste böcker och lekte under tiden som jag och krille var framför kameran.

Vi gick en sväng till en lekpark för att få lite luft och komma ut, det var ändå en väldigt fin dag idag! Och jag tycker det var så himla mysigt för Alfons vart plötsligt gosig i lekparken och vi lyckades få det på kort <3

Det här med att gunga smittar tydligen av sig. Det började med att Ines gungade och slutade med att halva staben gungade, haha! Underbart.

Kort och gott; Det har varit en rolig dag. Vi har varit laddade som duracell kaniner jag och krille så vi är rätt tomma nu. Jag känner att det blir en tidig kväll för min del! Glöm inte att följa mig på instagram om du vill ha live uppdateringar! Puss och godnatt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 − sex =