Företag borde värdesätta oss bloggare

12 november, 2015

Jag vet, jag har en super bra idé! Jag ska samla ihop ett gäng med bloggare som ska få skriva om mig och min blogg, ladda upp bild, länka till mig, sprida på instagram och så ska en av alla er som gör reklam för mig vinna en gåva. Roligt va? VEM STÄLLER UPP?! ………………………………
Förhoppningsvis ingen.. Det är ett företag som kör detta just nu, och ja jag tycker att det är fel att vi bloggare ska jobba gratis för att marknadsföra detta företag, sprida deras länk, höja dom SEO mässigt i Google, ge dom fler följare och så vidare. GRATIS. Eller ja, en av alla som ställer upp vinner ju faktiskt en pryl. WOHO.
Såklart får alla bloggare bestämma själva vad en vill ställa upp på och hur en jobbar. Men jag önskar att vi alla kunde bli duktigare på att värdesätta oss själva. Varför ska nästa företag betala för att synas hos dig om du gör det gratis denna gång?
Jag har svarat i ett mail till detta företag att jag tycker det är lite fult gjort och att jag INTE jobbar gratis så jag har tackat för mig. Men stor eloge till företaget som fått igenom denna plan för gratis markandsföring. Enligt dom själva har de fått 20 bloggare som ska delta i detta så det gör absolut ingenting att jag inte vill vara med. Och dessa 20 bloggare tyckte faktiskt att det var ett nytt och roligt sätt. Jag hoppas att det är lögn annars blir jag fan rädd, haha, det är på gränsen till att vara koko in the head om man tycker det är nytt och kul att jobba gratis.

Nu har inte alla samma mål som mig, att kunna leva på bloggen, men jag tycker ändå att alla borde värdesätta sin tid, ni är alla så mycket mer värda än gratis jobb <3

Du ser ju, inte ett dugg imponerad!

Jag menar, vi bloggare är faktiskt väldigt värdefulla och företagen borde värdesätta oss. Tänk en värld utan bloggar. Vad många företag som inte skulle gå runt eller som inte skulle ha råd med marknadsföring. Det är ganska dyrt att köpa en annons i en tidning till exempel.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna - RosaBubbla.se 18 november, 2015 at 21:33

  Bra att du delar detta! Man blir ju lite trött på alla sådana här ”erbjudanden”… 😉

 • Reply Alvis 12 november, 2015 at 15:54

  Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

 • Reply veckomagasinet 12 november, 2015 at 12:30

  Företaget ljuger om de påstår att 20 bloggare har ställt upp. Det kostar inget att ljuga tydligen.

 • Reply Johanna - Mamma Kaos & Mini-Terroristerna 12 november, 2015 at 12:08

  Oj vad är detta för företag måntro?

 • Leave a Reply

  5 × två =