FOLKTOMT PÅ IKEA

21 januari, 2019

Ni som följt mig under vår flytt på Instagram vet att vi har farit en himla massor av vänder till Ikea på grund av att vi glömt hämta ut vissa paket, glömt kvar saker och så vidare. Sista rundan så stannade vi även till på Bauhaus för jag hade fått för mig att jag skulle jaga rätt på mått anpassade skivor som jag ville skruva fast och ihop med en annan redan befintlig möbel i tjejernas rum. Nu är det skruvat och klart, och jag kommer visa resultatet snart. Självklart denna dag som vi for runt så var det snökaos och det fullkomligt vräkte ner snö. Det kanske var därför vi i princip var ensamma på Ikea, haha.

Aline fick gå själv inne på Ikea eftersom det var så lite folk som kunde springa över henne, haha! Annars tycker jag att folk ibland kan strömma igenom gångarna inne på Ikea likt horden av gnuer i filmen Lejonkungen. Hade ingen lust att Aline skulle agera Simba i den ruschen. Men nu var det som sagt inget folk så vi vågade släppa henne lös, haha. Och jag vart faktiskt chockad att hon gick så bra. Ja, alltså inte själva tekniken utan att hon gick dit vi skulle och inte tog sjuhundraelva omvägar in bland alla hyllor. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

ett × ett =