FICK JAG TV JOBBET ELLER?

10 augusti, 2016

Igår for jag till Stockholm för att gå på möte gällande ett TV jobb. Och det kändes SÅ bra!
Jag gav mötet en timme, men tänkte att det kanske knappt tar 30 minuter egentligen. Men det slutade med att jag var där i två timmar! Vi snackade mestadels jobb men det var så himla naturlig stämning och vi pratade om en massa saker. De sa också att de träffat andra innan men de hade inte suttit och pratat så här med någon annan samt att de gillade hur jag tänkte och så vidare. Det var såklart super kul att höra.
Fick även höra att jag såg fräsch ut för att ha två barn 😉 haha!
Jag kan inte gå ut med något riktigt än huruvida jag får jobbet eller ej, men det känns riktigt bra i alla fall!
Jag väntar på ett mail med vissa uppgifter innan jag kan gå ut med något. <3

Väl framme i Uppsala igen så käkade jag lunch. ENSAM. Det var faktiskt skönt att sitta där och pilla i sin räksallad i lugn och ro bara. Och jag tycker Sandys ligger i framkant då de har en sådan här frän laddningsstation, som jag dessutom råkade vara i stort behov av! När jag kom hem hade barnen saknat mig mega mycket, men mest Ines tror jag. Hon fick en stor puss i pannan som du kanske ser 😉
sandys

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Joanna 15 augusti, 2016 at 00:04

    Håller tummarna att jobbet är ditt, om du vill ha det! Såna där laddnings stationer på offentliga platser är verkligen toppen, första gången jag såg en här är inte länge sen.. (Jaaaa jag är från skogen i Norrland! ) Men det var i väntrummet på akuten. . Toppen ju, med tanke på hur lä ge man brukar få sitta där med brutna fötter etc, etc..

  • Leave a Reply

    4 × 4 =