FARSDAG NÄRMAR SIG

5 november, 2018

Inlägget är i samarbete med Getpersonal.se

Jag tror ingen förälder har missat att det är farsdag nu på söndag den 11/11. Jag har sett hur många trådar som helst på Facebook där folk frågar om tips på farsdagspresenter. I vår familj brukar vi inte köpa just för köpandets skull så ofta. Det händer, men inte så ofta, jag är en sådan som mycket hellre ger bort personliga saker eller upplevelser. För tre år sedan fick Krille graverade glas från Getpersonal.se på farsdag där jag låtit dom gravera in ”Världens bästa pappa” på. Ett år fick han en brunch hemma tillsammans med oss, självklart med det speciella glaset dagen till ära.
I år på farsdag så jobbar han och kommer inte vara hemma ens. Han reser ju också en del med sitt andra jobb (han ska till USA nästa vecka till exempel) Så jag funderade på att skaffa något av dessa två armband till honom som han får ta med till jobbet och öppna på farsdag. Eftersom att jag inte alltid är ute i godtid så kan jag skratta mig lycklig för att Getpersonal har (förutom fri frakt) väldigt snabb leverans! På armbandet tänkte jag gravera in något i stil med ”Världens bästa pappa”. Jag vill att han ska tänka på oss när han kollar på armbandet när han till exempel är ute och reser med jobbet eller bara känner att han saknar oss. Vilken av dessa två modeller hade du valt att ge bort på farsdag?
Du hittar produkterna enkelt via dessa länkar;
Armbandet Fashionista                                            Armbandet Verona

farsdag

Jag tycker det finns en del roligt att välja mellan hos Getpersonal. Det finns presenter som passar den som gillar matlagning, öl och whiskyglas, manikyr kit och mycket mer. Det fanns även termosar och det tänkte jag direkt att jag skulle haft när Alfons var mindre och vi brukade ta med varmt vatten till ersättningen när vi var ute eller när han skulle ha på natten. Då kunde en ha graverat in några peppande ord på termosen, haha!

Annars funderar jag på en snusdosa för den har han alltid med sig! Och det finns ganska gott om plats för att gravera in någonting antingen lite längre än på armbandet eller med större text.
Du hittar enkelt snusdosorna här;
Snusdosan classic steel                                               Snusdosan vintage

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × tre =