JAG TÄNKTE BÖRJA MED SÖNDAGSPODD

8 oktober, 2017
eventpodden

Perfekt att byta mobilspel mot poddlyssning när en är fast i denna sits

Inlägget är i samarbete med Creative Meetings

Jag må vara sist på jorden med att börja lyssna på poddar, Krille har tidigare försökt få mig att lyssna men inte lyckats få mig att nappa. Men så tidigare i veckan skulle jag åka buss, vilket tar en timme. Han provade återigen föreslå att jag kunde lyssna på en podd, än så länge var jag inte intresserad. Men så nämnde han att det fanns massor av olika kategorier, bland annat inom företagande, självutveckling och så vidare. DÄR fick han mig på kroken! Varför har han inte bara nämnt det tidigare? När jag tänker på en podd tänker jag på… ungefär samma nivå som när jag själv var 8 år och drev min radiokanal ”lilleskutts radio”.

Hur som haver så gav jag det ett chans, jag laddade ner en app där poddar finns och rotade runt.
Jag hittade i alla fall en podd som heter Eventpodden som fångade mitt intresse. Eftersom jag själv är intresserad av och har (och vill) jobbat inom den branschen så lyssnade jag på ett avsnitt. Det var avsnittet med Christer Björkman om du kanske har lyssnat?
De pratar i alla fall om hur det går till att planera Melodifestivalen, mycket intressant lyssning!
Vill du själv lyssna så finner du avsnittet på länken ovan. Så nu är min plan att jag ska börja med söndagspodd, att lyssna och inte skapa. Lyssnar du på någon podd?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + åtta =