Gillar du event?

28 juni, 2014

Ett event som jag deltog på, eller det första eventet som jag direkt kom att tänka på var Loppis Gravid och Baby event på junibacken i stockholm tidigare i år. Det var en bra och mysig plats, vi fick åka sagotåget, bra föreläsare och utställare! Det hände lite saker! Besökarna fick göra sin egen blöjtårta att ta med hem och lotta ut på bloggen till exempel, det fanns sorbet provning och tävlingar på plats. Även om lunchen dom bjöd på var lite snål och inte så planerad då det inte räckte till alla fast man skulle anmäla sig så var det ett mysigt event med generösa goodiebags!

Gillar du att skapa event eller gillar du att gå på event? Jag är den typen som gillar båda 😉
Men jag skulle mycket väl vilja planera och hålla i event! Jag tycker sådant är jätteroligt! Jag har funderat på att skapa ett eget event, jag har börjat planera det på papper och skrivit ner lite saker etc. Men haft frågetecken som hur man gör med biljettförsäljning etc.
event
Då hittade jag en jätte smidig eventplanerare! Man kan checka av besökarna när dom kommer med mobilen för att på ett enkelt och smidigt sätt ha koll på hur många gäster som kommit, du kan bädda in biljettsälj delen på din hemsida, du kan även skapa gratis event såklart. Det bästa av allt är att du kan testa tjänsten gratis i 14 dagar! Jag ska testa den till det här eventet som jag planerar! Jag har ju inget att förlora på det!

event

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 − 6 =