ETT VÄLBEHÖVLIGT KLIPP

10 september, 2018

Min pappas fru är väldigt duktig på att klippa hår, så igår innan vi for hem så passade vi på att klippa oss, hela gänget! Alfons fick kortare under till och även klippa ner luggen som hängde i ögonen ganska ofta. Och Ines valde att klippa av sig en ganska lång del av sitt hår! Jag sa att hon fick välja helt själv så länge hon är nöjd och är medveten om att hon kanske inte kommer kunna sätta upp håret i en tofs. Själv klippte jag av håret kanske en 10 centimeter för det var så himla slitet sedan jag hade extensions sist.
Det var ändå ganska länge sen jag tog ut dom, jag har bara inte tagit tag i saken att klippa bort den slitna delen. Men nu känns håret så mycket tjockare och fräschare!
Ines är super nöjd med sitt hår min lilla böna <3 Och dubbla rosetter ska hon ha i håret, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 + fjorton =