ETT GALET DYGN MED PUNGEN

12 maj, 2019

I helgen så hade jag en dejt med Nikolina aka Ankpung. Hon skulle ner till Stockholm för att fixa flätor och fransar. Så i fredags for jag dit och höll henne sällskap och så passade vi på att spela in en grej till vår framtida serie som vi kommer spela in nu under sommaren och hösten. 
På kvällen for vi till Uppsala för att sova på hotell.

Vi köpte med oss lite plock och åt på hotellet samtidigt som vi duschade, färgade hår och sminkade oss. Vi kom inte till hotellet förs närmare 1815 och hade ingen lust att stressa för att hinna ut på restaurang och käka. Så det var en utmärkt idé med lite plock på rummet. 
Senare under kvällen så drog vi till två ställen var på det ena har ett shot hjul jag var tvungen att visa Nikolina, haha. Sen drog vi till ett ställe där de har karaoke på nedreplan och dansgolv på övre. Det var en kul kväll  som avslutades på Subway innan vi gick till hotellet. Ni som kollat min storie på Instagram har sett en del från vår kväll. Bland annat att en kille vart livrädd för oss (typ) när vi kom klampandes efter honom in genom porten och stoppade hissdörrarna från att stängas. Vi ville hinna med och orkade inte vänta. Jag skrattade som en jävla dåre och stod bokstavligt talat dubbelvikt i hissen med min subway macka i handen och asgarvade åt honom.

Lika tråkigt att säga hejdå som alltid, men vi ses snart igen <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × fyra =