ENKELBILJETT TILL HISPAN?

6 oktober, 2017

I morgon är det dags för VIP invigning och jag ska kasta mig ut med huvudet före och åka själv med alla tre barnen till Stockholm och Tekniska museet! Så vill du se en freakshow som kommer sluta med en enkelbiljett till hispan för mig så rekommenderar jag dig att besöka Tekniska museet i morgon, haha!
Det kommer säkert gå super bra. Jag ska möta upp Nikolina och company på centralen så fattar vi varandras händer och gör detta tillsammans. Det känns tryggt!
Vi ska få vara med och fira deras nya fina restaurang med ett hejdundrande invigningskalas på Tekniska museet tillsammans med Walter Sundling, vinnare av Sveriges yngsta mästerkock 2017. Den festliga invigningsceremonin består bland annat av en buffé särskilt framtagen för alla små finsmakare, innan dörrarna öppnar för alla. Jag som älskar mat är SUPER NYFIKEN på denna 😀 Invigningen avslutas med glass till alla barn (mig också hoppas jag) och sedan får vi utforska museet på egen hand.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 + tretton =