Energiavläsning på distans

4 juni, 2014

Marina Thorzelius som driver hjartatsvag.com har gjort en energiavläsning på mig på distans.
Det var väldigt intressant att läsa hennes energiavläsning! Jag tycker att väldigt mycket av energiavläsningen stämde in, i princip allt ungefär! Det är häftigt att hon kan göra sådana energiavläsningar!

Här är resultatet av Marinas energiavläsning:
”Du känns som en väldigt stabil person som har båda fötterna på jorden. Trygg i dig själv och i dina val. Du har balans i att ge och ta emot. Jag tror att du har fått jobba med att sätta gränser och att inte ge bort för mycket av din egen energi till andra.

Familjen är viktig för dig och din grundtrygghet. Det kan ibland vara svårt för dig att balansera familj och jobbrelaterade saker som du också tycker är roligt och känns viktigt för dig.

Jag tror att du ibland önskar att du hade fler närmare vänner som du kunde prata lite djupare saker med. Du är väldigt omtyckt för ditt mjuka och tillmötesgående sätt, viktigt att du fortsätter att vara du och inte låter dig påverkas för mycket av vad andra tycker och tänker. Håll hela tiden kontakten med ditt egen innersta sanning. Viktigt att du tar dig tid för dig själv och bara är här och nu så du inte tappar fokus ifrån dig själv.

Det finns väldigt mycket kärlek omkring dig, tillåt dig själv att känna in att du är älskad. Det kan ibland hända för mycket roliga saker omkring dig som gör att du tillslut kan känna dig stressad över att hinna med allt. Det är viktigt att du känner in och prioriterar vad som är viktigt att göra och våga säga nej till andra saker och ta hand om dig själv istället.

Andra människor mår bra omkring dig för att du utstrålar så mycket värme och kärlek. Viktigt att du vårdar det och tar hand om och älskar dig själv så att du kan fortsätta att utstråla lugn och värme.

Yoga och meditation kan vara bra för att ha fokus i sig själv.

Det är viktigt att du vågar tro på dig själv och inte förminskar dig själv och dina kunskaper. Våga stå upp för det du tror på och dina beslut. Gör upp positiva, långsiktiga planer. Ha tillit till att du kan ta dig själv dit du vill.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × 1 =