EN VACKER SYN SOM MINSKADE STRESSEN

21 januari, 2019

I morse började vi med att försova oss. Eller.. Krille åkte tidigt till jobbet och jag hade inte ställt någon väckare på min telefon för jag kunde lika bra gå upp när han gick hemifrån… var min plan. Men så kan det hända att jag råkade somna om innan jag hann ställa klockan för det var så otroligt kallt utanför täcket, så tänkte ligga kvar i en 10-15 minuter till bara.
Jag råkade sova en timme till, vilket gav oss 30 minuter att bli klara på.
Dock hade jag tur att våra grannar kunde promenera med Alfons till skolan idag, så det vart inte så överdrivet stressigt tack och lov. 
Och sen när du kikar ut genom fönstret och får se denna fina himmel så släppte all stress.

Aline min lilla björn <3 Om du följer mig på Instagram så har du säkert sett i min storie att hon är en livsfarlig liten björn som morrar, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton − 14 =