EN TAVLA JAG ÄLSKAR

27 oktober, 2019

Inlägget är i partnerskap med Desenio.se

Även fast vi flyttade in i vårt radhus i januari, det vill säga för nästan snart ett år sedan, har jag inte kommit till skott med att beställa tavlor eller posters till vårt hem.. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha.
Jag har nu bestämt mig för att handla från en sida som heter Desenio. Fördelen med Desenio är att de planterar två träd för varje träd de förbrukar vid produktionen av sina produkter! Förutom att de erbjuder ett brett sortiment så gillar jag att de ger förslag på tavelväggar som en enkelt kan välja att shoppa de produkter som visas i exemplet. De har också väldigt bra priser vilket kändes tilltalande för mig som vill köpa ett gäng produkter.
Annars tycker jag att det var lätt att navigera på deras hemsida bland kategorier eller sökord.
Jag som gillar guld klickade mig allra först in på deras kategori som heter Guld & Silver.
Behöver jag säga att det finns för mycket fint för att jag skulle kunna bestämma mig?! Men sen fick jag upp ett förslag på en poster som andra gillat som kollat på samma produkt jag just nu kikar på. Jag klickade mig vidare och kom in till en kategori som jag verkligen fastnade för.
Den kategorin heter Illustrationer. OCH NI MÅSTE KOLLA IN DEN!
Alltså det är precis sådant här jag ÄLSKAR. När det är abstrakt och en liksom kan se lite vad som helst i det. Men mest gillar jag tavlor i stil med dessa;

Gillar dessa tre ovan skarpt ihop med en ram i guld kan jag tänka mig skulle se snyggt ut. De har väldigt brett utbud av ramar också inne hos Desenio. Allt ifrån olika storlekar, färger och material. Jag vill visa några fler av mina favoriter, jag kan liksom inte bestämma mig för så få.

De har även väldigt många fina tavlor och posters till barn! Men hur som helst.
Jag scrollade runt ett tag och klickade mig vidare på vad andra gillat som kollat på samma produkt som jag. Tillslut hittade jag till tre tavlor som jag verkligen fick en JAG känsla av. Jag gillar verkligen tanken av de två första i kombo tillsammans på en vägg ihop. Men den första tavlan med katten och vinet känner jag är så jäkla klockren. JAG ÄLSKAR DEN. Jag måste ha den. Så är det bara. Den heter Good Times Poster och du finner den om du klickar på länken.  

Har jag blivit något klokare av detta? Jag vet i alla fall att jag ska ha tjejen med vinet och ful fingret tavlan ihop någonstans i mitt hem. 
Jag vet också att jag vill ha några av de abstrakta tavlorna ovan. Men inte vart eller vilka jag vill matcha, haha. Så jag skulle säga att jag har kommit en bra bit på vägen. Ge mig gärna åsikter eller tips!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv − 10 =