EN TÅRTA SOM RYMS I BREVINKASTET

1 januari, 2017

Sponsrat inlägg

Haha jag upptäckte just en rolig grej när jag satt och sökte runt på olika bud som en kan skicka för att överraska någon. Vi är fortfarande uppe i Norrland hos Krilles päron och jag ville göra en fin grej för mina föräldrar som ett tack för all barnvakt och så vidare under 2016.
Då hittade jag en, för mig, ovanlig grej. Nämligen att du kan skicka en tårta via posten, haha. Alltså den ryms in genom brevlådan. Först tyckte jag att det lät super konstigt och av just den anledningen behövde jag klicka mig in och läsa mer. För det lät ju lite konstigt och annorlunda, på ett bra sätt!
Tydligen så kom idén redan 1998, så jag är väl lite sen på bollen kanske, haha. Men då höll i alla fall posten en tävling där de ville att man skulle komma på ett bakverk som skulle kunna gå att skicka med posten.
Så alla tårtorna på postkakan är skapade för att passa in i brevinkastet och att klara en resa genom postens system. En himla fiffig idé tycker jag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × 1 =