EN PANNA AV STÅL

2 januari, 2020

Fy fan vilket svettigt pass ikväll 💦 Jag gillade att ta en PW i storm pga det blev ett gött motstånd för benen, haha.
Men det var inte nog så fick avrunda med lite tabata 😂
Någon som kan tala om för mig vad jag gör för fel som liksom inte får nog under tiden jag går? Har en jävla panna av stål och kan liksom gå (gick 1,3 mil pw utan att vara påverkad ens) eller ta ut mig hur mycket som helst utan att hjärnan får nog. Pressar mig hela tiden ”lite till” ”kom igen, lite mer” ”lite snabbare” och kroppen ba lunkar med som en hunsad hund och lyder hjärnan 😂 och jag kan inte gå snabbare än jag gör utan att jogga. Cardio kanske inte är för mig, haha.
Det enda jag inte pallar är armhävningar pga fett svag 🤓

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × 2 =