EN LÖRDAG I STOCKHOLM

15 april, 2018

Igår for jag hem till pappa för att lämna av barnen så jag kunde åka vidare till Stockholm. Där skulle jag möta upp Nikolina mina kära vapendragare för att umgås och käka middag. Vi passade på att träffas sist hon var i Stockholm också, det är synd att vi bor så långt ifrån varandra! Hur som helst. Det var verkligen super varmt här hos oss igår! Kände ni också av värmen?
Jag kunde till och med gå utan jacka.
Först mötte jag upp Nikolina, Johan och Tisen borta vid Strandbryggan.
Jag har aldrig varit där förr men har däremot gått förbi denna uteservering många gånger. Det ligger nämligen precis vid Djurgårdsbron, så om du någon gång besökt Gröna Lund eller Junibacken till exempel så har du passerat detta ställe. Det var riktigt mysigt och hade sol hela tiden förutom en stund om du satt bakom baren mot bryggans håll, som vi gjorde.
Det verkar vara ett populärt ställe för det var ganska mycket folk och i vågor så var det ganska långa köer till baren. Men dom hade faktiskt löst det ganska smart! Förutom att ha köer och inte bara att folk får stå längst en linje vid bardisken så hade de olika barer för vad du ville handla.
Ville du ha Irish coffee till exempel så fick du gå till en speciell bar, ville du ha öl/cider/vin fick du gå till en annan. Det tyckte jag var ett ganska smart upplägg!
Efter att vi kände oss klara vid Strandbryggan så tog vi en Uber till deras hotell där de duschade och fixade sig innan vi drog oss vidare till Koh Pangan för middag. Har du ätit där? Det är en super mysig restaurang som tar dig raka vägen till Thailand! Jag kan verkligen rekommendera den restaurang kedjan! Det finns två stycken i Stockholm och så finns det faktiskt en i Uppsala, men den är inte så stor. Det är oftast stora varmrätter så en verkligen blir mätt, men ibland kan de vara lite snåla på till exempel Scampi. Jag beställde en Scampi rätt igår och det var endast fyra stycken. Det kan jag tycka känns lite snålt om det är en rätt där scampi är huvudingrediensen. Men annars har jag inget negativt att säga! Alla gäster serveras en sallad under tiden en väntar, en simpel isbergssallad med tomat. MEN! Den ligger i en fisksås och kryddor som koriander och chili bland annat och detta är SÅ GOTT!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × tre =