EN JÄVLIGT BRA RUBRIK

4 april, 2018

Hur underbart är inte vädret nu?! Ja, de dagar som det faktiskt är sol och plusgrader då. Rätt som det är så kommer det en dag med snö, haha. Under påskhelgen så hade i alla fall vi fint väder och passade på att sitta mot husväggen, njuta och fylla på depåerna med d-vitamin. Jag lämnade datorn hemma under påskfirandet i år och uppdaterade enbart på Instagram. Vi far nämligen omkring så mycket varje högtid så jag kände att det skulle ändå bara sluta med att datorn låg där nerpackad i väskan och aldrig kom till användning.
Vi firade först hos min mamma och sedan hos min pappa. Ja, du som följer mig på Instagram såg min påskafton och den super söta påskharen som kom på besök 😉 Slänger in en bild för er som inte såg. Här är hon alltså, hon jag fått min skönhet från!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + sex =