EN HELDAG HEMIFRÅN

3 augusti, 2016

Igår var vi borta HELA dagen. Vi åkte hemifrån innan lunch och kom hem långt efter läggdags.
Först for vi till Ikea där det vart köttbulls-lunch (ett måste) sen var det väntetid för att få lämna in barnen i barnpassningen, vilket jag hade LOVAT Alfons. Så vi fick snällt vänta 30 minuter minst innan han fick komma in. Men det gjorde egentligen inte så mycket för under tiden hann vi hämta en vagn och låna en stor kudde så vi kunde låta Ines vila som var dödstrött.
kundvagn
Så här låg hon och sov under vår shoppingtur <3

Vi plockade på oss lite bra att ha saker från Ikea, som en potatisskalare till exempel.
Vi hann även med en fika innan vi for från Ikea. Då styrde vi bilen mot Leos Lekland och var där i två timmar och röjde loss. Trodde att Alfons skulle vara nöjd efter en timme inne hos Ikeas barnpassning, men nej, det gick inte att prata honom ur det här. Två trötta föräldrar hängde snällt på in till leklandet, haha!
Ungarna hade mer energi än någonsin. Inte vi riktigt…

leoslek
Haha, hur föräldrar ser ut och känner sig efter någon timme inne på ett lekland

Men varför sluta där? På hemvägen svängde vi in på Ica maxi och handlade samt käkade mat på Mc Donalds.. Jo vars, kosten var riktigt på topp igår! Så vi kom väl hem runt… 22 tiden?
Idag på förmiddagen har jag stått och gjort något så tråkigt som att vika in kläder.. Men prövade de nya lådorna vi skaffade hos Ikea i alla fall, det vart hundra gånger bättre än innan.
nytt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tjugo + 13 =