EN GOTTE-LÖRDAG

12 mars, 2017

På eftermiddagen på lördagen gick vi till Jensens på Sergelsgatan för att äta lite smått tidig middag.
Anledningen till att vi gick till just den på Sergelgatan är för att de har en lekhörna där. Men när jag sen kollade i menyn så kändes det som att de hade mindre utbud på mat där i jämförelse med den på vasagatan. Men jag kanske bara inbillade mig, haha. Jag och svärmor åt varsin räkcocktail till förrätt och den var inte så mycket att hänga i granen.. Jag skulle inte rekommendera den vidare om någon sa att de va sugen på en sådan.
För de första så serverades den i en djuptallrik. Det var hackad isbergssallad i botten. en hög med räkor som var väldigt blöta och salta av laken de legat i. Och så var de för mycket dressing som var hällt över alltihopa. That´s it. Det kändes lite snopet, haha! Tur de kan kompensera upp med annat som fiffig barnmeny, att de delar ut pysselbok till barnen och har en bra salladsbar.

Se hur Ines tittar på sin farbror <3 Det lyser om henne, jag tycker verkligen en kan se hur hon beundrar honom, haha.

Sen var det dags för mig och Krille att smita iväg till Solna och Mello finalen som vi fick biljetter till i julklapp.
I stora hela drag tycker jag att det var kul att vara där, det var en häftig upplevelse att vara på plats och känna pulsen så att säga. Och så sjukt mycket folk det ryms där inne, det känns helt ofattbart!
Det var roligt att se Zara Larsson live också, vilken artist! Hon var verkligen grym.

Vi sov kvar på hotell i Stockholm och det var så skönt att få lägga sig ner efter en sådan lång dag <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 1 =