En avtrubbad själ

16 maj, 2016

Hela helgen men speciellt idag känner jag mig så himla avtrubbad. Som att det inte finns någon som helst mening med någonting. Jag menar när det gäller sociala medier nu. Vad är meningen med att vara aktiv på instagram och sköta om kontot där? Vad är meningen med att hålla på och blogga? Varför gör jag det? Det tar lång tid och ger inte speciellt super mycket med cash. Gör jag det för pengarna? Nej, så mycket vet jag i alla fall att det gör jag inte.
Men jag önskar att jag kunde leva på det. Så jag kunde ägna mer tid. Jag ägnar förvisso redan 24/7 av min tid på mina sociala konton utan att egentligen få betalt för det. Så varför gör jag det?
Jo för att jag tycker att det är kul. Men livet kan ju inte bara vara kul. Jag måste få in pengar så jag leva. Jag kommer fan inte ha någon pension sen. Men vem fan pallar tänka på det viset? Vilken himla (livs) glädjedödare att behöva tänka så i alla val en gör gällande arbete.
Nä. Avtrubbad det är vad jag känner mig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton − 16 =