ELEMENTEN PÅ MAX OCH FILTARNA FRAM

25 oktober, 2016

Vi har så jäkla kallt i vår lägenhet!! Eller, enligt termometern så håller det ca 22 grader inomhus. MEN. Det drar från våra fönster. (Tänkte på  Morran nu; Det draaaaar) Det gjordes till och med en kontroll för två år sedan för många klagade på att det drog och var kallt. Men inspektören påstod att det inte alls drog. Den dåren måste ju varit köpt av företaget som satte in våra fönster för att de skulle slippa åtgärda!
För om jag håller handen under fönstret så känner jag ett tydligt drag. Värst är det i sovrummet! Då kan jag ligga i sängen (jag ligger närmast fönstret) och känna hur det kommer kalla pustar på mig!
Jag har redan börjat tycka att det är kyligt inne nu när temperaturen är runt 5+ ute. Tur vi har många filtar hörrni!
För elementen är det då inte heller någon fart i. Vi har de på sjuan, alltså MAX. Och elementen är inte ens ljumna…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 26 oktober, 2016 at 12:00

  Jag brukar ha svinkallt i min lägenhet. Men sen förra året proppade jag bomull runt fönstren där persiennerna sitter och då höjdes temperaturen något. Förutom det såg jag i somras till att få in mer tätning i balkongdörren tror det också hjälpt faktiskt :).

  • Reply MediaMamman 27 oktober, 2016 at 23:07

   Men gud så smart!!! måste testa med bomull!

  Leave a Reply

  arton + sex =