EFTER 8 MÅNADER FÅR PAPPAN ÄNTLIGEN TRÄFFA SIN SON

24 oktober, 2016

Idag har jag fått gjort något stort! Jag var med en kille som för första gången skulle få träffa sin son. Sonen är 8 månader! Och nu var det första gången pappan skulle få se sitt barn, som han kämpat för så länge för att få! Jag fick förfrågan om jag kunde tänka mig att följa med och fota för att föreviga detta ögonblick.
DET VAR SÅ FINT! Jag som är så blödig själv kände allt hur tårarna brände bakom ögonlocken när pappan för första gången fick se sonen och pappan brast ut i gråt.
Kan ni tänka er själva att vara en förälder varpå den ena försvinner under graviditeten och sen undanhåller barnet för dig så här lång tid? Ingen bild, ingen info om att barnet är fött och så vidare.
Pappan har verkligen fått kriga i rätten för att få träffa sitt barn. Och ÄNTLIGEN så fick han det idag <3
Han var så nervös innan så det vart väl en stor känslobomb när han fick se sin son för första gången.
Det gick hur bra som helst och barnet verkade riktigt trygg och lugn tillsammans med pappan.
Dock är umgängestiden lagd när det är barnets sovtid så han var väldigt trött och behövde sova, så det kan man ju tycka är lite taskigt av mamman att schemalägga det på det viset.
En annan sak jag tycker är väldigt konstigt är att pappan inte fått någon information om barnet. INGEN. Allergier, äter barnet, har han någon fas, rädd för något etc. Även om man som vuxen är sur på den andre så måste en kunna lägga sin ilska åt sidan för barnets skull. Jag skulle i alla fall vilja att den andra hade all basic info om barnet för att allt ska bli så bra som möjligt för barnet när denne träffar sin pappa och jag inte är med… Men det är jag det!

DSC_0092

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju − 2 =