DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG

19 december, 2016

HALLÅ!!! JAG ÄLSKAR VARENDA LITEN JÄVLA KOTTE SOM EXISTERAR PÅ MINA SOCIALA MEDIER! Ni är så underbara ända in i bomben. Jag vill tacka för all otrolig pepp, komplimanger och hejarop jag fått efter att jag delade bilderna du ser i bilderna under. Men samtidigt som jag blir så glad och helt varm av all kärlek så blir jag också väldigt ledsen.
Jag får höra hur modig jag är och att en önskar att en själv hade samma självförtroende som jag.
Många säger också att de har liknande kroppsform som mig, men de tycker sin egen kropp är ful och äcklig medan jag och min kropp är snygg och fin. Då blir jag ledsen!
Jag önskar att ni, att DU, kunde inse hur fantastisk just du är precis som du är. Jag vet, det låter skit klyshigt.

Åh nu börjar Ines gråta i sovrummet.. får återkomma med denna text!
Vill bara skicka massa kärlek till just DIG <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × 3 =