DOM SA JA

2 oktober, 2017

I lördags var vi som sagt på bröllop och om du läst inlägget under detta så hade jag en miljon ouppklarade frågor ända in i sista stund, haha. Det slutade med att jag hade byxdressen på mig och Kotten fick vara hemma hos min pappa tillsammans med Alfons och Ines. Det gick super bra <3

Att leva med en man som inte kan se normal ut på kort (HAHA) Här ser det ut som han just har känt min starka fis och är påväg att smälla av

Bröllopsmiddagen var super härlig! Det var sköna avbrott med tal, lite dans, lite sång och bildspel. Vi fick till och med se en eldshow ute på uppfarten till lokalen. Så jäkla häftigt! Du som följer mig på instagram kanske kollade på min instastory och hängde med mig under kvällen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

femton + 12 =