DOLLYSTYLE – THE CIRCUS TOUR

9 maj, 2019

Igår var dagen med stort D här för Ines. Det var äntligen dags för Dollystyle att uppträda i Uppsala! Ines har väntat spänt ända sedan jag berättade det förra veckan, haha. Jag har vetat om detta längre än så men ville inte tala om för tidigt efter som hon skulle längta ihjäl sig och mina öron mest troligt skulle börja blöda om allt tjat om när spelningen är, haha.
Men igår var det som sagt äntligen dags att få se Dollystyle på riktigt efter att ha sett dom på tv;n. Deras turné heter The Circus Tour och konserten hölls därför inne i ett stort cirkustält. Det var faktiskt riktigt mysigt! Jag gillade konceptet och temat och att det även bjöds på en cirkus akt i mitten av showen. 
Det fanns popcorn, sockervadd, dricka och en massa Dollystyle prylar till försäljning. Jag köpte en t-shirt åt Ines och även en affisch. Vi köade sen i över en timme för att få träffa bandet och få den signerad. Det var super kallt att stå ute på kvällen samt att det blåste galet kallt. Så dessa bilder är fan värda att ramas in och hängas upp på väggen bara baserat på vad jag fick utstå för att få dessa kort, haha.

Sockervaddarna var sjukt stora, haha. Men det var en positiv sak, annars brukar de kunna vara bra på att ta betalt och så får en inte så mycket. Men dessa var verkligen generösa. Jag vet inte riktigt om min bild på Alfons gör storleken på sockervadden rättvis.

Ungarna är frälsta och önskar sig nu en varsin peruk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − 1 =