”Där sitter hon och ammar och blir kåt den äckliga vidriga horan”

10 maj, 2015

Alla dessa diskussionerna kring mitt uttalande om amning och sex har som sagt verkligen blossat upp om någon missat det som följer mig. Om du inte sett första programmet av Älskade unge än finns det via länken. Programmet är för övrigt uppe i över 260 000 visningar nu.

Det är som vanlig med diskussionerna när folk sitter bakom en skärm. Det är så lätt att elda upp allt detta hat och fördömande, det är som eldslågor som sprutar ur en drakes mun.
Folk läser fem meningar och får panik över den egna bilden som de har tolkat och målat upp i sina egna huvuden och börjar skrika om pedofili, övergrepp och ja jag vet inte allt jag läst.
Detta får då mig att undrar vad det är för bilder dessa människor ser framför sig. Har dessa drakar så taskig fantasi eller ens viljan att sätta sig in i min och andras situation?
Har inte tanken slagit dessa drakar att scenariot kan vara något helt annat än det den egna hjärnan just kokat ihop vid första intrycket av rubriken? (Orsaken till att jag tidigare jämförde dessa människor med fårskallar som vallas)

diskussionerna

Min erfarenhet här i  livet är dessvärre att jag aldrig blivit så pass DÖMD som efter att jag fått barn och blivit en förälder. Det är tamigtusan inte klokt vad föräldraskapet kan frammana fördömanden, tyvärr mest kvinnor sinsemellan som jag upplever det.
Sen undrar jag varför diskussionerna hamnar i nivå med  ”Där sitter hon och ammar och blir kåt den äckliga vidriga horan” när det egentligen är på nivå ”Hon hade somnat vid bröstet och vi hade sex i sängen”?
Jag tror att en måste fatta att vi alla är olika och vi helt enkelt måste leva våra egna liv och ska skita i att tala om för andra vad de gör för fel. Att sluta sitta där med våra långa (virtuella) pekfingrar. Det gäller allt. Amning, uppfostran, klädval, sminkning etc.

Jag tror dessutom att vi alla skulle må så mycket bättre av att ta oss en funderade på varför vi får sådan panik av andras val här i livet och varför vissa tycker att de har rätten att styra andra till att leva som just dom valt att göra.
Enligt min mening är det enda vidriga och äckliga som pågår de fruktansvärt vulgära kommentarer som syftar till att trycka ner och tala om hur fel andra gör eller tycker. Det om något borde vara olagligt.

961439_10152497389251534_1218396903_n
Jag och mina barn som jag inte borde få ha

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Stefan 11 maj, 2015 at 12:37

  Självklart förjävligt att folk använder såna ord. Men du måste ändå förstå att folk funderar.
  En del gillar att bli nafsade, nypta, slickade ellersugna på brösten under sex. Hur är du?
  Och många andra som inte tänker lika långt funderar nog på om de tycker det är ok att ha sex med barnet i samma säng. Vart går gränsen?

  Jag tycker du ska stå på dig, men att folk skriker lite väl högt får du nog räkna med när du släpper en sån bomb.

  Personligen tycker jag faktiskt inte att det behöver vara så in åt helvete fel, som sagt, man har ju själv dragit en snabbrunk samtidigt som man badar barnen. Tiden är ibland knapp. Då får man ta de tillfällen man får!

 • Leave a Reply

  fjorton + 18 =