Direkt från livet

I Direkt från livet får du följa med in i min vardag. Jag plockar spontant upp kameran och filmar. Tanken är att det ska vara spontant, på riktigt. Inga planerade och stage:ade klipp där jag får kidsen att göra cirkuskonster på beställning men försöker få det se ut som att cirkuskonsten var spontan.
Helt vanliga jäkla vardagsklipp helt enkelt. Häng med vettja!

VIDEO; VI FAR PÅ PHOTOSHOOT

I torsdags for vi till Stockholm hela familjen för att åka och hälsa på min fina vän Bodil som driver Bergman Hughes Images, om du brukar gå på barnmässor så har du säkert träffat på henne, hon brukar ha en lila monter.
Hur som helst, det var en halv evighet sedan vi sågs sist och nu fick vi äntligen till det! Vi skulle också ha spelat in ett avsnitt till hennes podd, Magpodden. Men klockan knöt på sig löparskorna och sprang iväg, haha.
Här under ser du en vlogg från dagen <3

Jag tog några behind the scenes bilder under tiden. Bodil är verkligen super duktig med barn i alla åldrar. Hon är i och för sig utbildad inom nyföddfoto så att hon är duktig på den fronten är kanske ingen överraskning. Men hon har ett speciellt lugn och värme som hon utstrålar vilket jag såklart tror smittar av sig på barnen.
Minns en gång när jag var och fotade hos en annan fotograf när Ines var bebis och fotografen själv vart stressad av bebisgråt och så vidare så det vart bara kaos istället.

  

By |september 9th, 2017|Categories: Direkt från livet, Min Vardag|0 Comments

VIDEO; MIN FÖRLOSSNING OCH FÖRSTA DYGNET EFTER

Här kommer de båda klippen från förlossningen med Kotten <3
I del 1 får ni följa med från kvällen innan vår igångsättning fram till navelsträngen klipps.

I del 2 startar det efter att jag har blivit undersökt och vi har hunnit fika upp den berömda fikabrickan en får efter förlossningen och så följer vi första dygnet.

By |september 6th, 2017|Categories: Direkt från livet, Min Vardag|0 Comments

VLOGG; MIDSOMMAR 2017

Här kommer ett klipp från vår midsommar, lite i efterhand, jag vet. Men bättre sent än aldrig och barnen tycker det är kul att kolla på <3

JAG KÄNDE MIG LITEN SOM ETT RISKORN

Här kommer en vlogg från graviditetsvecka 29, veckan jag hade både en tid hos överläkaren på Akademiska sjukhuset och ett barnmorskebesök med vanlig koll men också glukosbelastning.

VLOGG – VÅFFELFROSSA OCH BRIST PÅ IQ

Här kommer vloggen från Alfons födelsedag och jag visar även upp min inte så skarpa sida…. 😛

By |maj 18th, 2017|Categories: Direkt från livet|0 Comments

PREMIÄREN AV PARKEN ZOO + VLOGG

I lördags så var vi iväg på äventyr igen! Vi fick en vip inbjudan till premiären av Parken Zoo i Eskilstuna som Loppi bjöd in till.
Vi hade inte lika fint väder som det var hela veckan, men det var hyfsat varmt och uppehåll i alla fall, så det är jag glad för 😀
Vi träffade en get som var super gosig. Den verkligen sprang fram till oss och sen stod den och tryckte sig mot mig när jag satt på huk och lutade sig emot mig. Den blundade och såg så avslappnad ut när vi klappade den, haha. Det ser ut som den ler i videon också.
Parken Zoo är en mysig park faktiskt! Den är inte överdrivet stor och det finns super gott om lekplatser runt om i parken, i like that! Sen har dom ett bad också om en skulle vilja ta sig ett dopp.
Här kommer en kortare vlogg från vårt besök och scrollar du ner i detta inlägg kommer en bildbomb <3

 

 

 


Alfons och getbrorsorna som vi kallade dom. De var båda väldigt keliga.


Här står den och nästan hänger i mitt knä och ville bli gosad med


Ines gillade kaninerna och getterna mest för dom fick en närkontakt med


Super nöjd över att han fick en lejonsvans 😀


Sen spenderade vi ganska mycket tid vid karusellerna 
Vi avslutade dagen med glasspaus innan vi for hem och Ines somnade som en klubbad säl i bilen

Click edit button to change this text.

No Comments

Leave a Replytre × 3 =