Direkt från livet

I Direkt från livet får du följa med in i min vardag. Jag plockar spontant upp kameran och filmar. Tanken är att det ska vara spontant, på riktigt. Inga planerade och stage:ade klipp där jag får kidsen att göra cirkuskonster på beställning men försöker få det se ut som att cirkuskonsten var spontan.
Helt vanliga jäkla vardagsklipp helt enkelt. Häng med vettja!

DET HAR FLYTTAT IN EN TILL NISSE HOS OSS

I natt efter att jag hade ammat Aline så vart jag lite pigg så jag fick för mig att jag skulle installera den nya Nissedörren. Så mellan klockan 04-05 i natt så satte jag upp den samt filade på lite idéer till hyss som Nissen kan göra under tiden han bor här.
Jag skrev ett brev också!

I brevet står det;
”Hej Alfons & Ines!
Jag heter Nisse och är en av tomtens alla hjälpredor. Tomten frågade om jag ville flytta in hos er fram till jul för att se så ni är bra kompisar och om ni är lika busiga som mig! Jag har gjort ett hem hos er. Min däri är magisk och tar mig till Nordpolen. Enligt tomten är jag en busig nisse, så ibland ser ni kanske spår av mina hyss… Ibland kanske ni även hittar mig, när jag och inte hinner fram till dörren i tid så förvandlas jag till en docka. Sätt mig gärna vid min dörr då. Men snälla, rör inte mina saker. De är där för att hjälpa mig och att få mig känna mig hemma. Jag ser fram emot att bo hos er. Jag hoppas att ni tycker det ska bli lika kul som jag <3″

By |december 3rd, 2017|Categories: Direkt från livet|0 Comments

VIDEO; VI FAR PÅ PHOTOSHOOT

I torsdags for vi till Stockholm hela familjen för att åka och hälsa på min fina vän Bodil som driver Bergman Hughes Images, om du brukar gå på barnmässor så har du säkert träffat på henne, hon brukar ha en lila monter.
Hur som helst, det var en halv evighet sedan vi sågs sist och nu fick vi äntligen till det! Vi skulle också ha spelat in ett avsnitt till hennes podd, Magpodden. Men klockan knöt på sig löparskorna och sprang iväg, haha.
Här under ser du en vlogg från dagen <3

Jag tog några behind the scenes bilder under tiden. Bodil är verkligen super duktig med barn i alla åldrar. Hon är i och för sig utbildad inom nyföddfoto så att hon är duktig på den fronten är kanske ingen överraskning. Men hon har ett speciellt lugn och värme som hon utstrålar vilket jag såklart tror smittar av sig på barnen.
Minns en gång när jag var och fotade hos en annan fotograf när Ines var bebis och fotografen själv vart stressad av bebisgråt och så vidare så det vart bara kaos istället.

  

By |september 9th, 2017|Categories: Direkt från livet, Min Vardag|0 Comments

VIDEO; MIN FÖRLOSSNING OCH FÖRSTA DYGNET EFTER

Här kommer de båda klippen från förlossningen med Kotten <3
I del 1 får ni följa med från kvällen innan vår igångsättning fram till navelsträngen klipps.

I del 2 startar det efter att jag har blivit undersökt och vi har hunnit fika upp den berömda fikabrickan en får efter förlossningen och så följer vi första dygnet.

By |september 6th, 2017|Categories: Direkt från livet, Min Vardag|0 Comments

VLOGG; MIDSOMMAR 2017

Här kommer ett klipp från vår midsommar, lite i efterhand, jag vet. Men bättre sent än aldrig och barnen tycker det är kul att kolla på <3

JAG KÄNDE MIG LITEN SOM ETT RISKORN

Här kommer en vlogg från graviditetsvecka 29, veckan jag hade både en tid hos överläkaren på Akademiska sjukhuset och ett barnmorskebesök med vanlig koll men också glukosbelastning.

VLOGG – VÅFFELFROSSA OCH BRIST PÅ IQ

Här kommer vloggen från Alfons födelsedag och jag visar även upp min inte så skarpa sida…. 😛

By |maj 18th, 2017|Categories: Direkt från livet|0 Comments

Click edit button to change this text.

No Comments

Leave a Reply18 + 5 =