Direkt från livet

I Direkt från livet får du följa med in i min vardag. Jag plockar spontant upp kameran och filmar. Tanken är att det ska vara spontant, på riktigt. Inga planerade och stage:ade klipp där jag får kidsen att göra cirkuskonster på beställning men försöker få det se ut som att cirkuskonsten var spontan.
Helt vanliga jäkla vardagsklipp helt enkelt. Häng med vettja!

JAG KÄNDE MIG LITEN SOM ETT RISKORN

Här kommer en vlogg från graviditetsvecka 29, veckan jag hade både en tid hos överläkaren på Akademiska sjukhuset och ett barnmorskebesök med vanlig koll men också glukosbelastning.

VLOGG – VÅFFELFROSSA OCH BRIST PÅ IQ

Här kommer vloggen från Alfons födelsedag och jag visar även upp min inte så skarpa sida…. 😛

By |maj 18th, 2017|Categories: Direkt från livet|0 Comments

PREMIÄREN AV PARKEN ZOO + VLOGG

I lördags så var vi iväg på äventyr igen! Vi fick en vip inbjudan till premiären av Parken Zoo i Eskilstuna som Loppi bjöd in till.
Vi hade inte lika fint väder som det var hela veckan, men det var hyfsat varmt och uppehåll i alla fall, så det är jag glad för 😀
Vi träffade en get som var super gosig. Den verkligen sprang fram till oss och sen stod den och tryckte sig mot mig när jag satt på huk och lutade sig emot mig. Den blundade och såg så avslappnad ut när vi klappade den, haha. Det ser ut som den ler i videon också.
Parken Zoo är en mysig park faktiskt! Den är inte överdrivet stor och det finns super gott om lekplatser runt om i parken, i like that! Sen har dom ett bad också om en skulle vilja ta sig ett dopp.
Här kommer en kortare vlogg från vårt besök och scrollar du ner i detta inlägg kommer en bildbomb <3

 

 

 


Alfons och getbrorsorna som vi kallade dom. De var båda väldigt keliga.


Här står den och nästan hänger i mitt knä och ville bli gosad med


Ines gillade kaninerna och getterna mest för dom fick en närkontakt med


Super nöjd över att han fick en lejonsvans 😀


Sen spenderade vi ganska mycket tid vid karusellerna 
Vi avslutade dagen med glasspaus innan vi for hem och Ines somnade som en klubbad säl i bilen

BAMSES VÄRLD PÅ KOLMÅRDEN – HÄNG MED

I natt laddades äntligen klippet upp klart, från när vi besökte Bamses värld på Kolmården. Vi fick en inbjudan även i år till premiären och det är vi så glada och tacksamma för! Barnen verkligen älskar Bamses värld på Kolmården. Men jag förstår dom, för det är faktiskt riktigt mysigt i Bamses värld. För dig som inte varit där så är det som en stad uppbyggd att se ut som den i Bamse varvat med karuseller, en teaterscen, Farmors kök som är en restaurang och så finns en butik, fika osv.
Du kan även gå in i Bamses hus och hälsa på.
I år är nyheten en ny karusell som heter Bamses flygandematta som vi självklart provåkte! Eller ja, jag är ju gravid så jag fick inte åka så många karuseller 😀

Häng med in till Bamses värld på Kolmården <3

Bamses värld på Kolmården
Jag stod och njöt i solen medan barnen åkte godiståget. På andra bilden sitter vi i bilen, min mamma och småsystrar följde med oss

 

#3 PÅ G! – FÖLJ MED PÅ RUTINULTRALJUD

Jag har även gjort en video till vår gravidserie #3 på G! Där du får följa med till rutinultraljudet och får se hur Kotten ser ut.
Jag vart super impad för h*n gapade och svalde fostervatten precis, det såg så häftigt ut! Eller det jag utbrast var ”Såg ni?! Det såg ut som ett monster!” haha
Jag visar lite kort från vår påsk också.

GRATIS GRAVIDBOXAR – INNEHÅLLET I SEX STYCKEN

Jag gjorde en video där jag visar innehållet i sex olika gratis gravidboxar. I beskrivningen under klippet får du reda på hur du kan anmäla dig för att hämta ut dessa!
Jag hoppas att detta klipp kan ses lite som en guide eller åtminstone vara till någon slags hjälp om en är intresserad av gratis gravidboxar, vilket var anledningen till att jag gjorde videon från första början. Jag såg så himla många trådar där folk ställde ungefär samma frågor.
Tänk på att innehållet självklart kan variera ifrån det som jag fick i mina boxar beroende på vart en bor och när en hämtar ut.
Hoppas du gillar videon <3

Click edit button to change this text.

No Comments

Leave a Reply13 − 3 =