Detoxplåster info

12 juni, 2013

Jag har bestämt mig för att testa detoxplåster! Hittade info om dom HÄR
Som jag tyckte va bra o ville dela med mig av!

”Info om DETOX-PLÅSTER:

Grundaren av produkten Dr Itsuko Kawase tillbringade mer än 26 år av forskning i de japanska skogarna innan hon till fullo förstod den cellulära osmotiska processen. Osmotiska processen är sätter träd och växter använder sig av för att göra sig av med oönskade ämnen de framställer eller på något sätt absorberat. Processen säkerställer växter och träds förmåga att i vissa fall uppnå extremt hög ålder utan att förgiftas.

Det bästa sättet att efterlikna denna process på människor är att attrahera lymfsystemet att släppa ifrån sig gifterna som tillförts eller skapats i kroppen. Väl utvalda råvaror används som aktivator för att nå önskad effekt.

Varför fotsulan?

Enligt traditionell kinesisk filosofi har kroppen 360 akupunkturpunkter där 60 stycken befinner sig på fotsulan. Känd som det andra hjärtat är de reflektiva zoner av våra huvudorgan. Cirkulationen av blodet och lymfsystemet når sin mest avlägsna punkt i fotsulan innan det pumpas tillbaka till de högre delarna av kroppen.

Varför fot-detox?

Dagens människor rör sig i allmänhet för lite och det kan orsaka disfunktioner i kroppens cirkulationsförmåga och hämmar flöde i lymfsystemet vilket leder till ansamling i de nedre delarna av kroppen. Lymfsystemet saknar pumpande organ (hjärta). Flödet kontrolleras av ventiler som endast kan släppa vätskan åt ett håll. Systemet är helt beroende av tillräcklig rörselse samt kroppslig aktivitet för att säkerställa flödet. Detox-plåsterna förbättrar förutsättningarna för en bättre cirkulationsförmåga.

En klart befogad fråga:
Hur vet man att det inte är värme och fukt från fötterna som färgar innehållet i plåstret?

Detox-plåstren blir gradvis mindre missfärgade för varje gång man använder det. Normalt ska en detox klaras på fyra till fem dagar. Äter man mycket medicin eller lider av sjukdomstillstånd som ökar ansamling av gifter kan det ta upp till 30 dgr innan detox-plåsterna ändrar färg och doft. Detox-plåsterna ska ha näst intill samma färg som innan det applicerades och betydligt angenämare doft då plåstren gjort sitt jobb färdigt.

Resultat och användning:

1) Processen rengör, vitaliserar och stärker kroppens immunförsvar vilket leder till ett naturligt läkande samt återställande av immunsystemet.

2) Förbättrad blodcirkulation och ökad metabolism.

3) Aktiverar röda blodkroppar

4) Förbättrar förmågan att sova och absorberar toxiner samt kroppsvätskor från kroppen.

5) Som en följd av detta infinner sig ett avlägsnande av smärta.

Detox-plåsterna bidrar enbart att få ut gifter som orsakr disfunktion, obehag eller smärta. Användare av detox-plåsterna berättar att när gifterna försvinner minskar smärtan som förknippas till dem, i många fall helt och hållet, ibland över en natt.

HUR FUNGERAR DET?

Det lymfatiska systemets funktion är främst dränering av vävnaderna, vätska som läcker ut ur blodkärlen leds tillbaka till blodet samt har viktiga uppgifter i kroppens immunförsvar.

Lymfkärlen är ett nätverk av tunna rör som liksom blodkärlen har grenar in i kroppens alla vävnader. Lymfkärlen bär lymfan, en färglös vattnig vätska som läckt ut ur blodet till vävnaderna, tillbaka till blodkärlen. På lymfkärlen finns också risgrynsstora organ som kallas lymfknutor eller lymfkörtlar. I armhålorna, i ljumskarna och i buken finsn större anhopningar av lymfknutor. I lymfan finns celler som hör till immunförsvaret, lymfocyter och lymfan avlägsnar även gamla eller skadade celler.

Lymfan transporterar även fett från tunntarmen till blodet. Organ som är inblandade i lymfsystemet är mjälten, brässen, tonsillerna och benmärgen. Lymfatisk vävnad hittas även i magen, i tarmarna och i huden. Utan ett väl fungerande lymfsystem är det omöjligt att uppnå optimal hälsa. Detox-plåsterna är särskilt utprövade för att stimulera och attrahera lymfan och blodet till att släppa från sig gifter samt vitalisera kroppen för bättre hälsa.

Jag hittade en text på Tradera från en säljare som säljer just DETOX-PLÅSTER – den skiljer sig på några få punkter, men annars är det i princip samma info: (LÄS)

”Varje dag utsätter oss för föroreningar, tillsatser i mat, koffein, alkohol, skadliga ämnen i skönhets- och hygienartiklar etc. som lagras i kroppen och gör oss sjuka. ”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 + nio =