DET VART EN DAG PÅ STAN

8 april, 2017

Igår hade jag och Alfons lite egentid så han fick önska vad vi skulle hitta på. Tillslut kom vi överens om att åka in till Uppsala och äta lunchbuffé (han valde stället som har tre olika sorters glass till efterrätt) Och sen hade de 20% rabatt på lego inne hos Åhléns så han fick välja nytt smålego också.
Jag försökte mig på att ta en outfit bild eftersom att skinnjackan åkte fram i det härliga vädret igår. Men det gick inte så bra då detta var allt jag fick med, haha.

Jag var tvungen att hämta min selfiestick, det underlättade en del! Men det tråkiga är att det blir så dålig kvalité på bilderna med mobilkameran. Jag önskar mig en bra kamera som en kan köpa en selfiestick, finns det? Om inte, varför i hela världen inte?!

Alfons gillade miso soppan och de stora ”dumplingsarna” Jag tror de har att göra med att han har kollat på Kung fu Panda och där både äter och säljer de dumplings i alla filmerna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 4 =