Det tog oss en vecka att hitta den!

1 februari, 2016

Jag har tidigare berättat om att Alfons har en apa som jag köpte till honom redan när han låg i magen. Självklart hade vi med oss denna apa till BB. Sen dess har apan hängt med liksom.
Förra helgen medan jag var på bloggkryssningen så försvann apan helt spårlöst. Såklart att detta sker när jag är borta 😉
Vi har verkligen letat ihjäl oss efter apan hela veckan. Vänt upp och ner på hela lägenheten och kollat på de mest ologiska ställena. Men nej, ingen apa fanns någonstan.
Alfons har flera kvällar uttryckt en stor saknad efter apan och mitt hjärta har brustit för hans skull. Speciellt när jag sagt att jag ska leta (för hundraelfte gången) och han med krossad röst frågar varför jag inte hittat apan….
MEN! Så helst plötsligt vände Krille upp och ner på vår vita sittpuff och öppnade dragkedjan! OCH VAD LÅG DÄR?! Jo apan!!! och en napp, haha. Stackars apan som har legat instängd där helt oälskad, haha.
Alltså… Jag kramade apan, pussade på den och började nästan gråta, haha! Alfons vart så glad när han kom hem från dagis <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + arton =