Det sa bara swish

24 september, 2015

Denna vecka har jag bedrivit en skönhetssalong här hemma. Jag har färgat håret likt en galning. Jag har haft en hel drös med olika hårfärger. Mer om mitt hårs resa denna vecka får jag nog berätta mera om i helgen, om det finns tid över, eller i veckan. I helgen är det äntligen dags för Älskade ungar mässan i Örebro där jag ska vara VIP bloggare tillsammans med andra fantastiska tjejer. Så jag borde ha börjat packa redan. Jag åker hemifrån redan i morgon på förmiddagen.
Denna torsdag har som inte riktigt räckt till. Jag har skaffat mig en ny datorn, en bloggdator. Sen var det dags för håret att få sig en omgång med färg för sjuhundraelfte gången. Fick nästan springa ur duschen direkt till gympan med Alfons. Hem för käk och natta barn. Efter det har jag kickat igång dator och så sitter jag och skriver en text som ska in till Vi Föräldrar.
Så denna torsdag sa bara swiiiiiish.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × 2 =