DET RUNT RESANDE FOLKET

18 juli, 2017

I morse gick vi ta mig tusan upp före tuppen, mitt i natten för att vi skulle ta oss till arlanda och flyga till Skellefteå.
Krilles föräldrar bor här uppe så vi hälsar på en sväng innan Kotten kommer till världen 😀

Det var ändå väldigt ljus ute strax efter 05 tiden i morse. Både solsken och varmt. Här i Skellefteå så regnar det och är inte alls lika mysigt väder, haha.

Flygturen gick bra även om det var det minsta planet jag suttit på. Eller okej, det stämmer inte, för jag har flugit i ett plan som endast rymmer 4 personer. Men detta var det minsta SAS flygplanet jag åkt med, det fanns inte ens en bakdörr, haha. Och endast säten som var två och två istället för tre.

Mitt sällskap under flygresan

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × 1 =