DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT, JAG ÄR FRI! PROVA DU OCKSÅ

13 december, 2016

Ibland blir inte allt perfekt helt enkelt. Som dessa byxor till exempel. De sitter inte perfekt på mig för de gör så att min mage blir två delad och blir mer plufsig än vad den kanske egentligen är. Förr hade jag bränt byxorna på bål. Men nu känner jag helt enkelt inte för att bry mig. Jag orkar inte bry mig om att någon kanske tycker jag ser tjock ut. Va fan det ska väl den ändå ta och skita i. Varken jag eller du kan gå omkring och klä oss efter hur vi tror andra uppfattar oss. Jag bryr mig inte vad folk tycker längre och DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖNT!
Jag visar brösten lite för mycket om jag vill, so what om någon jävla brud kallar mig för pattlisa. Det säger mer om den personens mående än mitt.
Jag vill ha mina byxor som får mig att se ut som en stoppad korv för jag tycker det är fin färg. So what om någon jävel tycker jag ser fet ut.
Och så vidare och så vidare. Det viktigaste är vad jag tycker och ingen annan.
Jag ammar min unge så länge som vi vill, jag flamsar runt och ”leker fjortis” hur mycket jag vill.
Vet du varför? FÖR ATT JAG HAR ROLIGT! Jag tänker inte låta mitt liv styras av hur gammal jag är. Varför ska åldern bestämma vilka saker jag får och inte får göra? Livet är för kort för att ha tråkigt och oroa sig över vad andra tycker.
(JA det är även på väg att bli hål i skrevet på dessa byxor)
15450955_10153863316171534_233651086_n
Jag har slutat bry mig om vad alla tycker och tänker och det är som sagt jävligt skönt. Lite befriande. Lite rebelliskt, som att peka finger åt hatarna, haha!
ALLA borde sluta bry sig och sluta leva inom andras ramar för hur ditt liv BORDE se ut. Skapa dina egna jävla ramar! 😀

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply LIV RINGSTRÖM 14 december, 2016 at 17:21

  Galet bra text Kan inte annat än att hålla med dig och jag tror äntligen att jag kommit till punkten där jag kan säga att jag är nöjd med mig själv och älskar min kropp å skiter fullständigt i vad andra tycker . Jag är nöjd så länge jag slipper köpa en massa nya kläder hahah

  • Reply MediaMamman 18 december, 2016 at 15:43

   vad härligt att läsa! haha ja jag håller med dig, fast jag gillar att shoppa men inte i olika storlekar 😉

 • Reply Josephine skönhetsblogg 13 december, 2016 at 21:05

  OH NO! Jag känner att jag lyckades snappa upp det sorgliga i det här inlägget, när det går hål i skrevet på sköna byxor, och känner att det fan i mig inte belyses nog mkt i media. Jag beklagar sorgen och hatar när det jävlar i mig händer med varje par!

  • Reply MediaMamman 18 december, 2016 at 15:44

   jag veeeeet, man ba rip favvobyxan

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 13 december, 2016 at 20:01

  Viktig livsinsikt 🙂

 • Leave a Reply

  fem × tre =