DET ÄR INGET SAMARBETE

5 juli, 2018

Här sitter jag ute på baksidan med datorn efter att ha fått spunk på att vara inomhus. Aline sover. Vad gör jag? Jo jag sitter här och jagar. Inte efter föda för jag har precis tryckt i mig lammfärsbiffar. Behövde inte anstränga mig mer än att gå till rea disken på Willys för att få fatt på dessa.
Jag sitter här och jagar efter mina drömmar. Inte är det lätt heller. Helvetes svårt är det!
Men vad vore livet utan lite motgångar hörrni? Eller tänk om livet skulle gå som smort, att allt bara flyter på. Himla tråkigt och värdelöst det skulle vara va? haha okej, jag är lite ironisk.
Och nej, det är ingen särskild motgång som hänt eller så. Detta är bara mitt mode i mitt huvud just nu. Jag är en rastlös jävel. Behöver lite fart o fläkt, lite crazyness i mitt liv så att säga. Ha projekt och bollar som rullar. Ibland kommer jag in i en skugga där det känns som tiden står still och inget blir gjort. Där är jag nu och känner mig så otålig och frustrerad. Är allmänt otrevlig här hemma..
Det är jävligt svårt att försöka försörja sig via sociala medier. Alla dessa ”ambassadörer” och ”samarbeten” där du får en viss rabatt på det du handlar och man ser att folk faktiskt går på detta?! Sorry not sorry men att kalla sig ambassadör eller samarbete när du dels betalar för produkten du ska jobba med att ta fram marknadsföringsmaterial, skaffa spridningen, sälj och dessutom ge företaget rättigheter att sprida din bild för egen vinning i sina egna kanaler? Det finns inget som helst samarbete i detta. Jag kanske låter hård, men det är faktiskt sanningen. Du jobbar gratis för att en annan människa ska kunna tjäna pengar. Du jobbar inte ens gratis förresten, i slutändan betalar du. För du är skatteskyldig för de produkter och summan på rabatten du tar emot.
Detta kommer vara företagens marknad så länge influencers inte står enade och faktiskt tar skäligt betalt för sitt jobb och slutar skattefuska! Tråkigt men sant.

Och ha pressen på att dra in en viss summa pengar varje månad. Speciellt när en har familj. Och när en har utomstående familj som gärna vill påpeka att jag borde ta ett vanligt jobb.. Jag vill inte det. Jag vill leva på mina sociala kanaler. Och jag är en envis jävel. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Det får ta den tiden det tar så om jag ska behöva leva på nudlar och silver te (varmt vatten) för att barnen ska kunna få annan mat på bordet, haha!
Jag är en sådan som det börjar krypa i kroppen på när det inte händer något. ”Always forward” visst är det ett uttryck från en serie?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply17 − fyra =