DENNA DAG BEHÖVDE UTMANAS

31 januari, 2018

Barnen hade ledig dag idag så vi har hunnit gjort en hel del som att måla med vattenfärger, spela två olika spel och så vidare. Jag hann dammsuga och fixa med mattan du kan se i inlägget under detta. Kändes som att hela dagen skulle ha passerat men så var klockan bara 1230… haha!
Så då kände jag att denna dag behövde utmanas lite extra. Så jag tänkte att jag skulle prova gå till badhuset ensam med alla tre barn.

Undrade vad jag hade gett mig in på där ett tag… skämt å sido. Det var inga problem alls. Jag kom där ifrån med alla hårstrån kvar på huvudet, allas liv i behåll OCH jag hade till och med rätt barn med mig hem. Kändes som en stor success! Alfons och Ines brukar faktiskt ”sköta sig” när jag är ensam med dom. Det är precis som att dom vet att det är ingen idé att hålla på med fanskap för då vet dom att det inte blir någon nästa gång.
Men däremot om Krille är med så kan dom bli hundra gånger värre. Men det är för att han inte har tydliga gränser (tycker jag)

En sak som jag saknade var att kunna lägga ner Aline någonstans i duschen. Har ni någonsin sett en kvinna försöka ta på en torr bikini på en blöt kropp, samtidigt som hon håller en bebis? SKIT SVÅRT kan jag tala om att det är, haha. Jag tvingade Alfons sitta på kaklet och hålla i Aline medan jag klädde på mig. Stackarn satt o huttra för det drog naturligtvis kallt på golvet också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

13 + nitton =