Den vanligaste frågan – Om mitt hår

14 april, 2016

Ni är så himla gulliga och jag älskar fan varenda kotte av er som följer mig! (Ja även ni som kastar bajs på mig ibland för ni stärker mig också)
Jag blir så imponerad av er, att ni tar er tid att kommentera, framför allt på instagram och alla söta snaps jag får på snapchat! 😀 Jag har sett många olika ansikten på snap som jag inte ens visste följde mig. Några är av den yngre modellen har jag fått se och jag tänkte då genast att oj, jag som är så grov i munnen… haha!

Hur som helst, detta inlägg skulle handla om den absolut vanligaste frågan jag får just nu, och det är om mitt hår!
Ni ger mig så fina komplimanger för mitt hår och jag blir verkligen glad av det. Ni undrar vilken färg jag använder, hur förvandlingen gått till och så vidare.
Jag skrev ett inlägg som heter Hårets fantastiska resa där jag visade vilka färger jag använt och resultatet från första början. Så kika gärna där! Det är min utgångspunkt liksom.
Sen öppnade Rapunzel of sweden en salong i Uppsala och jag vart erbjuden att komma dit på en behandling. De färgade mitt hår och jag satte i massor av extensions, för jag hade ganska kort hår som ni kan se på bilderna i det andra inlägget. De la i en liten mörkare färg i mitt hår med grunden 6VR.
Efter det har jag färgat hela håret med en XXL lila färg för att jag fick sådan utväxt.
Och jag har hela tiden kört med Revlon´s färgbomb nummer 200 som heter violett. Den har jag också i hela håret!

Så just nu har jag någon egenskapad färg, haha! Men jag hoppas att detta inlägg hjälpte lite grann.
Puss!
12957399_10153306618666534_250082017_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 17 =