DEN SPONTANA KRYSSNINGEN

26 november, 2018

I fredags for jag på kryssning med Fayme. Kryssningen bokades på morgonen runt 10 med Sindy, men som sen fick hinder på vägen så jag trodde fan att alla pengar skulle gå åt helvete. Men så skrev Fayme på Instagram att hon var avundsjuk och hatade mig för att jag skulle åka på kryssning. Och så avslutade hon med; Bjud med mig då!!
Var på jag svarar JA KOM! Jag har ingen att åka med längre.
Så det slutade med att när klockan var 12:30 så var vi back on track med att åka på kryssning fast med en ny resepartner. HAHA! Älskar när man är spontan. Älskar inte när det skiter sig men älskar när det sen löser sig.
Jag kom iväg mycket senare än tänkt på grund av detta så missade nästan bussen till båten ifrån Stockholm. hade 3 minuter till godo, haha.
Jag lyckades dessutom slå rekord tror jag:

När vi står och ska lägga våra väskor på bandet vid incheckningen är det några killar som tvingas skriva på en lapp att de godkänner att om de använder sin portabla högtalare på båten i hytten så kommer de få böta 1200kr. Jag som stod lite längre ner på raden sticker ut huvudet och halv gapar; MEN VA?! ÄR DET SANT?! Jag fattade på riktigt ingenting. Kontrollanten svarade att det inte är för att störa sina grannar.
När vi väl kliver på båten har vi tid för middagen rätt omgående.
På buffén var det så tjooooockt med folk. Det var super långa köer till maten tyvärr. Det var lite tråkigt. En liten kö kan jag köpa men kön var dubbelt så lång som buffé bordets längd. Vi hade grannar vid bordet också:

Efter buffén är vi super peppade på att gå till taxfreen och handla lite dricka och kanske ta en drink i hytten och finlira lite på sminket eller nått.
Vi tar varandra i handen och skuttar in på deras taxfree. Men vad möts jag av för skyltar? JO ATT MAN EJ FÅR HANDLA SPRIT PÅ UTRESAN OCH ATT DET ÖPPNAS 0930 FÖR ATT HANDLA SPRIT. Fy fan. Där och då så kände jag bara för att hoppa av båten och drunkna frivilligt. Återigen var anledningen för att det inte skulle bli så stökigt. Men alltså.. på en helg. Varför tror dom att folk åker på kryssning? För att ligga i hytten och kramas och njuta av varandras sällskap?

Jag har tyvärr inga bilder från kvällen men vi hade jävligt kul kan jag lova. Vi dansade, drack shots och var allmänt trevliga. Jag fick dessutom chansen att ”name your price” för att följa med en snubbe ner i hytten. Det slutade med att jag satt och käkade räkmacka och drack mariestad kl 05:00 på morgonen innan läggdags med tre skit härliga karlar.

Jag och Fayme somnade väl runt 06. Jag fick ligga och lyssna på när hon kräktes kvällens shots ur sig. Jag minns att jag övervägde om jag skulle gå upp och fråga hur det gick men jag orkade verkligen inte, hahah. Sen när hon väl kravlar sig ut från toaletten så säger jag med avundsjuk röst
”Fatta hur jävla bra du kommer må i morgon!”
Jag mådde bra dagen efter och körde på konceptet ”Återställare” vilket funkade prima. Mådde bra hela dagen och på kvällen åt vi middag med svärmor och barnen. Sen gick jag och Krille ut och tog ett par öl, haha.

Så här söta och pigga var vi dagen efter

Fayme mådde inte så bra och jag dog av dessa uppdateringar på Instagram.

Det var en jäkla rolig kryssning och det här ska vi fan göra om snart igen.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennifer 27 november, 2018 at 14:18

    Jag följer er båda på instagram, ni verkar så härliga, speciellt tillsammans haha 😀

  • Leave a Reply

    arton − 7 =