DEN SISTA MÅLTIDEN

22 september, 2016

Äter lite fruktsallad ihop med familjen, den sista måltiden haha, innan jag börjar min resa mot Örebro.
Jag har en timmes dötid i Enköping innan tåget går. Det var det eller att ha 3 minuter från bussen till tåget. Nog för att jag är snabb som satan men det kändes lite väl risky 😉 Så jag får väl ta en timmes dötid. Eller ja, jag tänkte faktiskt sitta och redigera lite i vänthallen för att fördriva tiden. Eller kanske gå bort till en affär och handla snacks till tåget, om jag pallar konka på packningen. Jag har med största sannolikhet packat way to much. Som vanligt!
Det är bara för att jag inte har något att ha på mig. Eller i ärlighetens namn så har jag för mycket kläder för att veta vad jag ska ha på mig, för jag har inte den blekaste om vad som ligger inne i de mörkaste vråer i garderobens hörn, haha.

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

15 − 15 =