DEN NYA PLANEN

31 oktober, 2017

Vi for tillbaka till avdelningen igår efter permissen och det gick väl bra skulle jag säga!
Hon hade ökat med 10 gram i vikt, inte super mycket, det skulle väl kunna jämföras med en fjärt i rymden. MEN jag firar det lilla! Upp är alltid upp sa en bra barnmorska till mig en gång i tiden. Så nu väger hon 4070 gram. Igen.
Hon har varit på den vikten tre gånger nu, på grund av att hon har gått ner i vikt och så har vi klättrat oss upp, gått ner –> klättrat oss upp.
Läkaren ville också att vi skulle prova ge henne nässpray för att se om det blir bättre för henne om hon får något avsvällande, men jag tror inte riktigt att det kommer hjälpa, vi får se! Denna läkare (tredje jag frågar) skickade i alla fall en remiss till den duktiga kvinnan i Stockholm gällande kort tungband! Så det kändes så himla skönt, jag behövde inte ens tjata utan han lyssnade väldigt noga när jag började prata om det och skrev ner uppgifter och så vidare och skulle skicka en remiss på en gång.

Så nu är planen att fortsätta ge henne extra bröstmjölk utöver amningen, köra med nässpray och komma tillbaka på torsdag för ny vikt och utvärdering av hur nässprayen funkat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 2 =