Dejt med Ines framtida man

14 juni, 2015

Jag har hört att vissa vill läsa mer om min vardag. Vad jag gör på dagarna och sådär. Så jag tänkte lyssna på det!
Tidigare i veckan var jag in till stan en sväng och träffade en vän som ganska nyligen fått en bebbe.
Vi lunchade och sen har hon en ny last. Den lasten heter Frappe mocca från McDonalds. Så hon skulle få in mig på den lasten också tänkte hon. Så ja, jag vågar påstå att jag vart mer eller mindre tvingad att prova en. Jag försökte slingra mig ur det när vi stod i kön. Men det gick inte. Efter det gick vi till en park och satt på en bänk i solen, snackade skit och smuttade på våra frappe. Och ja, den var god faktiskt, den smakade lite sprit, haha!
DSC04804
Redan en posare

DSC04813
Lilla Ossian och Isabell

DSC04833 DSC04839 DSC04840 DSC04845
Ines är väldigt fascinerad av bebisar, sitter och pekar och säger ”Aah” och vill gärna peta och dra i kläderna.
Sista bilden är från när vi satt i parken, Ines däckade och det enda som syntes var ett par fötter som stack ut, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

åtta − fem =