Därför var det här den bästa söndagen

25 oktober, 2015

Idag var det verkligen den bästa söndagen jag haft på länge. På riktigt länge. Och vad berodde det på? Jo det kommer jag till strax. Först vill jag berätta att jag inte gillar söndagar. Krille jobbar ofta då vilket betyder att jag ofta är själv med barnen. Ofta på söndagar är det fult väder ute också har jag märkt, som en otroligt dålig kombo. Så igår kväll när jag visste att jag skulle ha en hel gigantiskt super mega lååååång söndag framför mig ensam hemma med kidsen och att det sääääkerligen skulle vara fult väder. Ja då kunde jag bara inte känna någonting annat än ångest över hur dagen skulle bli idag. Som andra tråkiga söndagar, uttråkade barn, otålig mamma osv osv.

Det är inte alltid så lätt att ta bilder tillsammans med barnen 😉

Men i morse så tänkte jag fan inte ha en sådan söndag idag. Jag tänkte minsann gå på bio med Alfons. Innan Krille skulle fara till jobbet skulle jag alltså klämma in detta. Kollade upp vilken film som gick när. Vi sitter fortfarande vid frukostbordet och ingen är påklädd. Jag börjar kolla hur förbindelserna in till stan går. P A N I K. Vi skulle behöva gå inom loppet av 7-8 minuter. Krille var redo att ge upp men inte jag. På dessa minuter hann hela familjen klä sig, vi satt i underkläder ungefär. Packas lite blöjor och annat skit och ta oss upp till tåget. Jorå satteh… haha! Det är nog sådana här saker som Krille menar att jag är så läskigt impulsiv ibland.

Jag och Alfons hann gå på bio, det vart Nicke nyfiken. Ines och Krille gick och lunchade. Efter det pussades (JA JAG OCH KRILLE PUSSADES OCKSÅ) vi hejdå. Krille skulle till jobbet, jag och kidsen gick till en lekpark.
Vi hade en mysig stund i lekparken innan vi gick till Mc Donalds och köpte med oss lite burgare som vi gluffade i oss på tåget hem. Och jag är nog lite i chock men allt har bara flytit på så bra. Alfons och Ines har lekt med varandra, hon har verkligen skrattat åt honom, dom har verkligen lekt. Inget onödigt tjafs från varken min eller Alfons sida. Nattningen ensam med båda barnen gick fel och smärtfritt. Så jag känner mig aningens hög på tanken av denna dag <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

femton − 7 =