DAGENS UNDERSÖKNINGAR VISADE ATT….

17 oktober, 2017

På väg till sövningen

Jag kan inte tacka nog för alla kommentarer, lyckönskningar och för att ni delar med er av egna erfarenheter kring vår situation <3 Det är verkligen guldvärt och jag läser ALLT och uppskattar det super mycket! Jag vill svara på allt, men ibland känns det lite jobbigt och då slår jag bara ifrån mig allt. Får en känsla av att jag inte orkar, det blir lite för mycket på nått sätt.
Men det är absolut inte det att jag inte uppskattar eller inte läser, för det gör jag!

Om du följer mig på instagram så har du kanske kollat på min Instastory och sett att sövningen gick super bra och att även jag överlevde att lämna ifrån mig henne.
Så hur gick det?
De kunde inte hitta något fel i strupen på Aline. Läkaren jag pratade med, som var med vid undersökningen, lät det som att hon inte ens hade en för smal strupe som vi först fick höra förra veckan.
Direkt från uppvak fick vi rulla vidare till röntgen för att göra en svälj röntgen. De sprutade in kontrastvätska som hon fick svälja så de skulle kunna se om det finns någon dold gång som ställer till det med andningen när hon äter. Men åter igen såg allt bra ut! Jag är självklart glad att allt har sett bra ut, samtidigt som det känns väldigt frustrerande också. Jag vill ju hjälpa henne. NU. Jag vill att hon ska kunna andas normalt utan att behöva bråka med det hela tiden, jag vill att hon ska kunna amma normalt igen så vi slipper sonden. Vi blir fortsatt kvar på sjukhuset och så ska vi fortsätta utreda vad detta kan bero på.
De misstänkte att hon hade laryngomalaci, vilket vi också tycker stämmer bra in på hennes besvär.
Men nu har vi bokat av denna misstanke från listan efter dagens undersökning.
Så kort och gott; Dagens undersökningar visade att allt ser bra ut.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emilie 24 oktober, 2017 at 09:04

  Min dotter hade också laryngomalaci som nyfödd. Det försvann vid 6 månaders ålder ungefär. Det blev bättre om man höll henne i en upprätt position för då öppnas strupen lite mer. Det lät fruktansvärt med andningen för det mesta, några problem med att äta hade hon dock inte. Väldigt frustrerande eftersom det inte finns något att göra. Men som sagt, för oss underlättade upprätt läge mycket dagtid och nattetid sov hon bäst (andades lättast) om hon sov på sidan. Hon hade även kort tungband men det märkte vi aldrig några problem med. Hör av dig om du undrar något.

 • Reply Lina 19 oktober, 2017 at 07:38

  Hej, stötte på din insta av en slump precis nu och blev direkt berörd av er situation.
  Min dotter föddes med laryngomalaci och precis som du nämnde och så som du beskriver det så låter det som det är det din dotter lider av, men så verkar det inte vara trots alls…tufft att inte få veta!
  Låter hon något när hon andas? Lite snarkande, väsande, pipande ljud?
  Jag kan känna igen det ni går igenom och det går knappt att sätta ord på det surrealistiska.

  Vill du ha någon att bolla med, ställa frågor eller bara ventilera får du gärna kontakta mig!

  Jag håller alla mina tummar att ni snart får bukt på allt… tänker på er!

  Kramar Lina

 • Leave a Reply

  11 − 5 =