Dagens happy shopping

27 maj, 2015

Alla dessa skönheter fick följa med mig hem idag! Jag önskar att jag kunde ta med (nästan) alla hem! Såg så mycket fint idag att jag kommer drömma om shopping i natt. Ines sov den största delen av tiden men den vakna tiden var hon på bra humör. Roligast var det i provrummet. Den enda som inte är glad är nog plånboken.. Närå den är nog glad den å, lyckades få nästan 1400 kronor till att bli 368 kronor på en butik 😀 Sa ju det, happy Shopping!

image

Tunikor med krage och utan ärm

image

Två tunna koftor

image

Tre par shorts med hög midja

image
Dessa super sköna och super snygga byxor åkte på direkt

image
Ines plagg, det längst ut är mörkblått och grått egentligen men kameran ville inte erkänna det

image

Fräsigaste shortsen, de längst ut är som sagt grå

image

Utan att jag tänkte på det vart de väldigt blått och randigt till Alfons, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sexton − 9 =